You are currently browsing the archives for the Ultimas noticias category.

Celebracions Setmana Santa

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

Durant dilluns i dimarts sant hem estat celebrant el “Tríduo Pasqual” amb tots els alumnes del centre. Cada celebració ha estat adaptada al nivell que corresponia. Els alumnes des de tercer de primària fins a quart de secundària han realitzat la mateixa celebració centrada en: Dijous Sant: L’amor fratern i el servici. Hem iniciat la… More »

Campanya Anti-bullying

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

Durant unes quantes setmanes, els alumnes de 2n d’ESO vam estar preparant la campanya “Espai fora de Bullying”. El projecte ho realitzem entre les assignatures Religió i Plàstica. Després d’informar-nos bé sobre el que és el bullying, comencem per crear un logo i un pòster en classe de Religió. Després, en classe de Plàstica, vam… More »

Jornada Puertas Abiertas 2017

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El próximo jueves 23 de febrero el colegio realizará una jornada de puertas abiertas dirigida a las familias interesadas en la matriculación del curso 2017-2018. En diferentes horarios y guiados por alumnos, las familias podrán visitar el centro y conocer nuestro proyecto educativo. Si escolarizas por primera vez a tu hijo/a o te planteas un… More »