You are currently browsing the archives for the Ultimas noticias category.

Assemblea de delegats

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El dimecres 31 de maig vam realitzar l’última assemblea de delegats d’aquest curs. L’ordre del dia tenia com a primer punt la valoració de la Setmana de la Família. De les activitats que més van destacar van ser la fira, l’Educació Vial, la gimcana, la ruta pel llit del riu Túria i les distintes competicions… More »

Apadrinament lector

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

Durant tot el curs els alumnes de 2n de primària han tingut en els alumnes de 6é, uns padrins en el seu caminar per el món de la lectura. Als alumnes de segon els ha agradat molt aquesta activitat  perquè han après a llegir millor, a divertir-se amb la lectura i a aprendre més valencià… More »

Premiats Mini-Solstici 2017

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

Hui dijous 1 de juny s’han lliurat els premis de la XXVIII edició del Mini-Solstici de l’Ajuntament de Manises a l’Auditori Germanies. Els nostres alumnes han estat premiats en diferents categories. Enhorabona a ells i a tots els participants! Nivell 2n Primària: 1r Premi Col·lectiu. Nivell 3r-4t Primària: Narrativa: Elsa Ortíz Amo (4t primària) Nivell… More »

Teatre alumnes ESO

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El pasado 18 de mayo, los alumnos de ESO asistieron a la representación que hicieron sus compañeros de la actividad extra escolar de Teatro, en el antiguo Patronato del colegio, lugar elegido para recordar los inicios del centro, ahora que cumplimos 85 años. La obra CAMBIA TU MUNDO era una adaptación realizada por la profesora… More »