Lipdub alumnes 6é primària

Published on: Author: sagradafamilia 1 Comment

Des de les àrees de Religió i Música i junt amb el Departament de Pastoral començarem el curs passat amb els alumnes de la tutoria de 5é de primària un desafiament: adaptar la lletra de la cançó “Su Misericordia” de María Juliana, des de les obres de misericòrdia que tant hem treballat durant el 2016, Any Jubilar de la Misericòrdia promulgat pel Papa Francesc.

I des d’eixa il·lusió, vam posar en marxa un projecte: els alumnes, junt amb Judith, coordinadora de Pastoral, van adaptar la lletra de la cançó; amb els arreglaments instrumentals de José Manuel, professor de música, 16 alumnes van realitzar una gravació en viu i amb la resta d’alumnes, davall la coordinació i direcció de Cristina, van culminar el projecte amb la gravació d’un Lipdub en el que han col·laborat tota infantil i primària.

El més important és que tot ha sigut imaginat, creat, cantat i exposat d’esta original manera per ells, els alumnes que hui estan en 6é de primària. Moltes gràcies per fer present a la Misericòrdia pels nostres corredors, patis i aules, però sobretot, per intentar fer-ho realitat en el nostre pensar i en el voler viure amb tots, a l’estil de Jesús, des del cor del col·legi Sagrada família de Manises.

One Response to Lipdub alumnes 6é primària RSS Comments (RSS)

  1. Antonio Sabán dice:

    Impresionante y emocionante…los pequeños detalles lo hacen grande.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>