Visita a l’Albufera – 5é Primària

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El passat dimarts 24 d’octubre, els alumnes de 5é de primària vàrem fer una visita al Parc Natural de l’Albufera, un dels espais protegits més importants de la nostra comunitat i que el tenim molt prop. Vàrem gaudir d’un dia molt complet. Vàrem fer un passeig en barca i observàrem en directe tota classe d’animals. Vàrem tindre l’oportunitat d’aprofundir un poc més en el coneixement dels diferents ecosistemes que hi ha a la Comunitat Valenciana i, en particular, a l’Albufera. Vàrem gaudir de diferents jocs al Palmar.

En definitiva ha sigut una visita molt interessant on hem aprés moltes coses noves d’una manera diferent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>