Eleccions Consell Escolar

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El dijous 23 de novembre hem celebrat les eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar del centre, en els sectors d’alumnes, professorat i famílies. Gràcies a tots els candidats i a tots els participants, en especial a les famílias, que han doblat la participació respecte a les de 2015 i més de 100 mares i pares han votat.

Resultats:

  • Representat Alumnes: Martín Jiménez Gómez
  • Representats Professors: Auxi Mora Villaplana i Isabel Martínez Royo
  • Representats Mares/Pares: Mª Ángeles Valldecabres Lahuerta i Juan José Valldecabres Alcácer

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>