El centre rep el reconeixement 400+ a la seua labor educativa

Published on: Author: sagradafamilia Leave a comment

El passat 21 de novembre es va celebrar a Madrid la ceremònia d’entrega dels reconeixements que dóna el IDEI (Institut Docent per a l’Excel·lència i la Innovació). El titular del col·legi, Pablo Tos Real, i el cap de l’equip de qualitat, Mariano Miquel Marticorena, van rebre per al nostre centre el segell 400+ d’excel·lència educativa. Des de fa ja anys el col·legi va apostar per implantar un sistema de gestió de qualitat basat en l’estàndar europeu EFQM i vàrem obtindre el reconeixement 300+, i ara, després del treball realitzat obtenim per a tota la comunitat educativa, un segell que ens reafirma en el camí que portem per tal de millorar dia a dia en l’educació que proporcionem. Enhorabona a tots!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>