Assemblea de delegats

El dimecres 31 de maig vam realitzar l’última assemblea de delegats d’aquest curs.

L’ordre del dia tenia com a primer punt la valoració de la Setmana de la Família. De les activitats que més van destacar van ser la fira, l’Educació Vial, la gimcana, la ruta pel llit del riu Túria i les distintes competicions esportives. Els alumnes van agrair l’esforç realitzat per professors i l’Ampa perquè tots pogueren gaudir d’activitats amb les seues famílies.

També vam valorar l’activitat proposada al segon trimestre per la Cap d’Estudis “Compartir un trosset del teu Cor” on els xiquets van aprendre a ajudar i compartir amb els seus companys i no sols als seus amics.

Els alumnes de segon han realitzat l’apadrinament lector al llarg d’aquest curs valorant molt positivament aquesta activitat en sentir-se acompanyats en el procés lector, realitzant distints tipus d’activitats amb els alumnes de sisé de primària.

Felicitar a tots els membres que han participat en les assemblees al llarg del curs per la seua participació i per les aportacions que han fet que el nostre col·legi millore dia a dia.

Desitjar-vos que passeu un Bon Estiu.

Mariam

La Cap d’Estudis

Assemblea de delegats

Assemblea de delegats