Celebracions Setmana Santa

Durant dilluns i dimarts sant hem estat celebrant el “Tríduo Pasqual” amb tots els alumnes del centre. Cada celebració ha estat adaptada al nivell que corresponia.

Els alumnes des de tercer de primària fins a quart de secundària han realitzat la mateixa celebració centrada en:

Dijous Sant: L’amor fratern i el servici. Hem iniciat la celebració a la Capella. El símbol utilitzat ha sigut el pa, com a transmissió de vida, i una abraçada com a símbol de proximitat i entrega a l’altre.

Divendres Sant: Mort de Jesús: entrega màxima amb el sofriment de la Creu. Hem eixit al pati, davant l’altar del fundadors, i al peu de la Creu hem ficat el nostre sofriment, escrit en un tros de paper, dins una motxilla, com a significat del que volem que Jesús ens allibere.

Dissabte Sant: Resurrecció i Salvació. Hem anat en processó fins les grades, i en una baixada s’ha col·locat un llençol i unes veletes en senyal de que el sepulcre està buit (Jesús ha ressucitat), però la nostra vida està plena de la llum (Jesús) que ens dóna esperança cap a la Salvació.

Cadascun d’estos dies del Tríduo Pasqual han sigut iniciats per la lectura de l’evangeli corresponent. En ocasions s’afegia una oració i cants.

Ha estat una celebració en la qual tant alumnes com professors hem pogut acostar-nos al misteri de la Salvació.