School Camp 6é Primària – Rectoria La Selva

School Camp Monday

Els alumnes de 6é començarem l’aventura a la Rectoria de La Selva (Lleida). Va ser un viatge llarg. Vàrem arribar per fi després de dinar i ens va impressionar el paratge que envolta la casa. Estem molt prop del Pirineu i hi ha muntanyes i prats molt bonics, a més de vaques i altres animalets.

Ens vàren rebre els monitors i ens parlaren en anglès des del primer moment. Poc a poc anàrem soltant-nos i parlant en anglès també. El primer que feren va ser explicar-nos les normes del campament i distribuir-nos per habitacions. Ens donaren de berenar i ens disposarem a fer els primers jocs.

Vàrem jugar a diferent sports tradicionals de New Zealand, ja que la temàtica del campament gira al voltant d’aquest país de parla anglesa. Després de jugar de valent, ens prepararem per a les dutxes i el sopar.

A continuació agarrarem les nostres llanternes i ens posarem a divertir-nos amb un joc d’estratègia  que ens va agradar molt.

Al finalitzar el joc vàrem revisar com havia estat el dia i les puntuacions de les diferents activitats. Anàrem  a gitar-nos cap a les 10:30… encara que ens costà dormir un poquet perquè estàvem nerviosos per la quantitat de coses que havíem fet.

See you tomorrow!!!

School Camp Tuesday

Ahir vàrem gaudir d’un dia ple d’aventura. Ens dividiren en dos grans grups per anar fent diverses activitats. Pel matí començarem amb un joc d’orientació on teníem que trobar diferents balises amb un mapa de la zona on es trobem. Mentres altre grup es llançavem per la tirolina i notavem com ens pujava l’adrenalina.

Per la vesprada vàrem continuar amb una pràctica de tir amb arc on vàrem provar la nostra punteria. Tambè practicarem escalada al rocòdrom on es vàrem divertir molt pujant per les parets.

Per últim ens agradaria destacar que ens ha sorprès gratament el menjar que ens serveixen ací, tant per la quantitat com per la qualitat, sobre tot. Fins i tot estem provant coses que normalment a casa no ens mengem.

Estem disfrutant molt i els mestres estan contents perquè estem portant-se bé i estem aprofitant molt el temps.

Fins demà!

 

School Camp Wednesday

Ahir començarem el dia amb jocs tradicionals de New Zealand, com ara el Poi Rākau, Spud i Tapu Ae. Vàrem dinar un poc abans perque de vesprada teníem una ruta molt xula i llarga per les muntanyes del voltant.  Començarem a caminar a les 14:45 pujant una forta costera que hi ha per accedir a la muntanya que tenim més prop d’ací. A mesura que anàvem pujant podíem observar com s’obrirà front a nosaltres tota la serra de Busa i les seues valls. Es un paisatge impressionant on destaca el majestuos cim del Cingle de la Creu. La barreja de muntanyes rocoses amb boscos frondosos de pins i prats verds dona com a resultat un paisatge que sembla pintat per un artiste.

Quan dúiem un hora i mitja caminant es vàrem trobar amb una vaca que pastava tranquil.lament però que ens tallava el camí i la posibilitat de continuar pujant, així que donarem mitja volta i tornarem cap a casa de nou. Vàrem fer un xicotet pícnic a una ermita que hi havia junt a un prat ple de flors.

Com que arribarem cap a les 17:30 vàrem tindre una bona estona de temps lliure.  Uns ens dedicarem a construir cabanes amb troncs i branques de llenya junt al prat que hi ha al costat de la casa, altres estiguérem jugant a Ping-pong, altres es dedicarem a xerrar o passejar pels voltants.  A les 19:00h ens anàrem a les dutxes, com cada dia, i de ahi a sopar.

Després de sopar tornarem a agafar les nostres llanternes i vàrem fer un joc en que havíem de trobar als companys que s’havien amagat al bosc. Tot i que va ser un dia molt intens i ple de activitats, ens va costar dormir-nos prompte.

Demà més i millor.

Estem passant-ho molt bé!

School Camp Thursday

Ahir vàrem tindré un dia plujós, sobre tot al matí. Això va fer que modificàrem un poc les activitats que hi havien previstes. Després de desdejunar estiguérem fent jocs comunicatius on vàrem estar parlant entre nosaltres i els monitors en anglès. Jugarem al Llop, a esbrinar personatges i acabàrem amb el Furor. Va ser molt divertit i motivador vore com eren capaços de anar comunicat-se en anglès i perdent la  vergonya que teníem al principi. Després de dinar vàrem estar assajant la Haka, que és un dança de guerra típica dels maoris de Nova Zelanda. Va ser molt impresionant vore la coreografia dels diferents balls i com interpretarem la dança amb tot el sentiment.

Després ens dutxarem com cada dia i ens vàrem preparar per a la nostra nit especial. Tinguérem disco i ho vàrem donar tot ballant. Estigué molt bé i ens vàrem gitar un poc més tant que de costum.

Ha sigut un dia molt intens i hem gaudit a tope!